10.02.2010

Saturday

Vandaag dus.
Ben vanochtend naar de stad gegaan. Met vanochtend bedoel ik dus 9 uur opstaan, killing. Mijn zus en haar vriendin (zuslief en ik slapen op een kamer, vriendin kwam slapen) lagen nog plat dus kon de gordijnen niet open doen of het licht aandoen. Lang leven de extra verduisterende gordijnen.
Naar Apeldoorn geweest en schoenen gekocht. In minder dan een uur geslaagd. (Mijn record ligt nogsteeds bij mijn winterjas - ik liep de winkel binnen, 'oh, das wel een leuke jas!', gepast, gekocht)

Verder niets gedaan, weet je hoe heerlijk? Nee. Ik had mezelf beloofd huiswerk te gaan maken, en ik heb ook, welgeteld, 1 samenvatting gemaakt voor geschiedenis. Maar verder niets.
Dat te bedenken dat ik een heel boek (de vliegeraar van jeweetwel) moest lezen. Geen bladzijde gelezen, alleen de achterkant. Maakt niet uit, moet het vrijdag pas gelezen hebben.

Naast het feit dat ik me slecht voel, voel ik me overdreven lui. Ik bedenk me elke dag minstens 3 keer dat ik wil gaan beginnen met hardlopen, maar ik doe het nooit.
Is dat slecht?
Eh, ja, whatever.

3 opmerkingen:

 1. ik wou dat er wat meer mensen waren die zo snel dingen kunnen kopen,
  laatst toen mijn zus een jas moest hebben, heeft ze echt al de jassen uit die winkel gepast.
  Ik moest geen jas, maar de eerste die ik zag was juist goed, hihi :]
  en ik had mezelf ook beloofd om huiswerk te maken, dat is er ook niet van gekomen...
  en gewoon beginnen met hardlopen, je gaat blij zijn als je het gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk geschreven! Ik zeg ook ieder dag tegen mezelf dat ik ga beginnen met hardlopen/joggen maar ik begin er nooit aan. Volgens mij hebben meer mensen dat, hihi.. Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga dood als ik voor 10 uur moet opstaan. D: Dat is dus ongeveer elke schooldag.
  Hoe koop jij in één uur schoenen? ;o Bij mij gaat het altijd zo'n beetje: 'O, die zijn wel leuk. Alhoewel... dat detail had wel weg gemogen. Nee, ik neem ze niet.' Ofwel pas ik ze en ren er de winkel mee door om ze uiteindelijk toch niet te nemen.
  Huiswerk is ook zo dodelijk, doe ik ook nooit. Dat is normaal.
  En hardlopen - koop een roze sportpakje, een roze bag, een nep-chiuaua (voor in de bag) en doorkruis de stad met een groepje vriendinnen als de Paris Hilton van de Lage Landen. Is ook nog eens leuk. (:

  BeantwoordenVerwijderen