10.28.2010

Sleepy me

Ik sliep vanochtend zo heerlijk. Toen ik even tussendoor wakker werd, concludeerde ik met mijn slaapkoplogica dat als ik op mijn linkerzij lag ik geen snotneus had en op mijn rechterzij wel. Maar misschien heb ik dat maar gedroomd.
Anyway, toen ik even later weer wakker werd, heerlijk uitgerust, keek ik even hoe laat het was. En ik was totaal in shock! Mijn mobiel gaf aan dat het 14:32 was. Ik kon het echt niet geloven, maar mijn wekkerradio zei hetzelfde. Jammer dat de halve dag alweer voorbij was, maar ik was toch al niet van plan vandaag ook maar iets uit te voeren.
Ben alleen tijdens etenstijd de deur even uit geweest om wat nasi te kopen, maar verder niets. Er was niemand thuis en de enige tegen wie ik vandaag gepraat heb moet wel de winkelbediende zijn geweest.

Eigenlijk vind ik het maar saai, zo'n dag thuis en alleen zitten. Ik altijd het liefst m'n hele vakantie vol, zodat ik 's avonds doodop ga slapen en er de volgende dag weer vroeg uit ga. Ook vandaag zou ik naar mijn vriendin gaan, maar dat ging niet door... Helaashelaas.

Blonde Hair Colors- every blonde hair color imaginable

Kattenobsessie. (Dat moest gewoon even tussendoor)

En wat hebben jullie vandaag uitgespookt?

6 opmerkingen:

 1. OMG, heb je zo lang geslapen. Dat is onmogelijk. OMG, je hebt voor 2 dagen geslapen. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben net een halfuurtje terug van een dansvoorstelling :D
  het was echt super relax, zegmaar dans zoals ik het nog nooit had gezien.
  en verder heb ik wiskunde huiswerk gemaakt 8D
  en zou eigenlijk ook nog tuig gaan invetten bij de paarden maar heb dr niks meer van gehoord, ben ook niet gebeld/gesmst van hoelaat het zou zijn dus ja ging niet door denk ik.
  nog 3 dagen vakantie XO
  hmm ik vraag me af waarom dit jou interesseert XD
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook liever mijn vakantie vol, anders is het zo saai.

  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kat (inmiddels twee maanden oud) heeft nu de televisie ontdekt. Hij zit er steeds twee centimeter voor en snapt er niks van. Als iemand zwaait, gaat zijn kopje heen en weer en heen en weer om die hand te volgen en hij probeert steeds vogeltjes te pakken en zo, heel schattig. Of als er bovenin zo'n rondje staat van Nederland 1 of zo, probeert hij dat ook steeds te pakken.
  Ja, ik heb ook een kattenobsessie. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, wat Lotte's kat doet, deed mijn kat ook. Ik heb ook een kattenobsessie. Alleen mijn vader is afgekickt.
  Ik heb mijn eerste vakantienamiddag nuttig besteed door meteen sponsors te gaan zoeken voor onze schoolreis.
  Ook een pakketje koekjes? Je moet het wel zelf komen halen, want ik lever niet in Nederland. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ik slaap ook altijd zo lang uit als ik de kans krijg, en als ik dan een keer niet uitslaap lijkt de dag echt heel lang te duren... Voor de rest was mijn dag redelijk saai (school..) MAAR NU HEB IK VAKAAAAAAANTIEEEEE whoohooo! :D

  BeantwoordenVerwijderen