11.02.2010

Snelsnelsnel

Ik haat het, maar het is waar: De dongel (volgens mij is het geen dongel maar een nepperd) registreerd tijd. Dus elke seconde tikt. Dat is dus de reden waardoor ik heel snel naar allerlei sites surf, ze wegklik, er weer heen ga, en alles heel haastig en nerveus. Iehie. Tijd is geld. Letterlijk. Maar vanochtend zat ik heerlijk in de bieb, en dat vind ik voor herhaling vatbaar! Maar, zoals beloofd (had ik het beloofd?) hier de foto's:
(Mijn handen hebben de gave om altijd heel eng op foto's te staan. Maar ze zijn normaal hoor, hihi)Hoeraatje voor mijn 5 megapixels camera! (die ik trouwens moet delen met mijn pa, maar toch!) Ik kwam er al gauw achter dat als ik de foto's zelf maakte ze allemaal bewogen werden (hyperactief), dus ik was de uitvinder van de zelfontspanner innig dankbaar. Wat je trouwens op de achtergrond ziet: Mijn nieuwe kamer, zooi die op mijn bed ligt en het megagrote raam. En daarachter herfstbomen. Mijn ramen zijn net een live televisie! Oke, dat is misschien een beetje overdreven, maar het is wel heerlijk om iedereen vanuit mijn kamer aan te staren. Vooral als je toevallig huiswerk moet maken en een paar boeken uit moet lezen. Prima afleiding.

Ik kan trouwens op een onbegrijpelijke wijze geen reacties plaatjes op andere blogs (fustrerend) dus ik denk dat ik daarvoor maar een middagje naar de bibliotheek ga.

Trouwens, mijn haar staat belachelijk mooi op de foto's! Ik was een beetje verbaasd, maar het ziet er heel weelderig uit. En gezond. Niet dat ik het erg vind! :D 

7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's :D
  En haha, toen ik verhuisde toen hadden we echt anderhalve maand geen internet. Gelukkig had mijn vader thuis wel internet want anders.. :o x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh ik wil ook zo'n groot raam,
  stiekem naar mensen kijken, haha :p
  leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha.
  Leuke foto's meid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog, ik hoop dat je mijn blog ook wilt volgen?
  xoxo

  http://theonlyfashionprincess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh, je bent echt een heel leuk meisje. :D
  je kamer ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk ook even op mijn blog ;
  lottefashion.blogspot.com (:

  BeantwoordenVerwijderen