11.11.2010

you've got mail!


Ik schreef vroeger echt onmenselijk veel brieven. Naar penvriendinnetjes, maar vooral naar mijn nichtje (terwijl we elkaar elke vakantie zagen, en nu nog). 
Ik herinner me van vroeger dat ik altijd jaloers was op mijn ouders omdat zij altijd heel veel post kregen (rekeningen etc, maar, post = post :p). Hebben jij ooit brieven heen-en-weer geschreven/doe je dit nu nog? Ben benieuwd! Jammer dat door de email enzo het een beetje uitsterft. (Maar emailen is ook leuk! Werkt verslavend).

P.s. Foto = van mij :D (Ja, ik ben trots)

10 opmerkingen:

 1. Whahahaha, mooie foto hoor. Leuk genomen. Ik schreef vroeger ook altijd brieven naar mijn nicht of naar mijn penvriendin die ik op vakantie had ontmoet. Hihi, ik was ook jaloers op mijn papa en mama post. Jammer dat ik nu dezelfde post als hun krijg :-(. Rekeningen, belasting. blahblahblah. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrijf nog steeds brieven hoor ^^
  Ik heb een paar penvrienden in Korea en Amerika en het blijft veel leuker om een brief te schrijven.
  Plus, ik word zo blij is als ik eindelijk een brief in de brievenbus zie liggen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook een penvriendin waar ik al 8 jaar naar schrijf (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik zo knap van mensen om nog steeds brieven schrijven, ik heb daar t geduld niet voor! Ook al vind ik het super leuk als ik een kaartje in de bus krijg. Vroeger was ik ook altijd jaloers op papa en mama, ik maakte altijd brievenbusjes voor iedereen zijn slaapkamer en ik was meestal de enige die brieven stuurde hihi.
  ♥ ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ja ik scheef in groep 6/7 brieven met toen mn beste vriendin, maar ze is helemaal veranderd toen we naar de middelbare gingen en ja praat nu niet meer tegen haar. heb haar 2 november wel gefeliciteerd =D had haar verjaardag onthouden en toen was ze een paar seconden aan het twijfelen over hoe ze zich moest gedragen, maar toen ik weg liep *na doei zeggen natuurlijk ik loop niet zomaar weg ofzo xo* ging ze helemaal gillen over hoe lief het smsje dat een jongen haar had gestuurd wel niet was. -_- dus ja maar dat deed ik dus wel ja =D ookal zagen we elkaar 5 van de 7 dagen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ennn ps: ik vond je foto echt zo een weheartit/photobucket foto
  en dat is een compliment =D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik schrijf geen brieven, ook nooit geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh nee, zelf heb ik nooit echt brieven geschreven. Maar ik zou ook graag wat meer post willen ontvangen. Misschien moeten wij penvriendinnen worden? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een penvriendin uit Finland. :D
  Echt heel leuk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik had vroeger een penvriendinnetje, ik heb wel meer dan 3 jaar met haar geschreven! helaas zijn we nu uit elkaar gegroeid..

  BeantwoordenVerwijderen