3.29.2011

Nailart!

Een lange tijd geleden, ik denk in de kerstvakantie, heb ik de nagels van de vriendin van mijn broer (waarmee hij verloofd is, yay!) gedaan. En zij die van mij. Het was heel gezellig, want we hebben allebei een kleine (kleine, kuch) nagellak obsessie. Ik vond de foto van haar nailart (die ik dus had gemaakt) op haar hyves, en die zag ik jullie nu dus ook even showen!

(de blauwe lak is For Audrey van China Glaze! Dat is trouwens echt zo'n huge potje die je nooit opkrijgt. Ik heb hem nu zo'n 5, 6 keer gebruikt en hij ziet er nogsteeds helemaal vol uit. Het is bijna frustrerend.)

En ja, stiekem ben ik er wel trots op. De laatste tijd heb ik het druk, vooral met school maar ook met andere dingen.. Bijvoorbeeld: de situatie met mijn 'crush' heeft opeens een bizarre wending genomen en verder: trouble met mijn moeder, huiswerkhuiswerk, blablabla.

Oke dat was dat :D! 

12 opmerkingen:

 1. Wow die nagels zijn echt mooi als je het goed kunt combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super knap.
  Echt een priegelwerk! Hoe krijg je die puntjes daar nou zo mooi op?!
  Leuk dat je broer verloofd is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh, leuk!
  ik ben echt slecht met nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooi! zij heeft trouwens waanzinnig mooie nagels! Jaloers! Superleuk dat je broer verloofd is! En die drukte ken ik zeker wel: ik heb deze week en volgende week deadline week, dus allemaal ook superdruk! Heb dit weekend ook maar even niet afgesproken met mijn vriendje... Maar wauw, die kleur nagellak ziet er echt ZO mooi uit! :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik probeer best vaak een leuk lakje en zo maar ik bak er gewoon helemaal niks van: mijn nagels zijn er niet goed voor, ik heb een paar spullen voor nagels (denk ik véle potjes nagellak, witdinger, vijltje, knippertje en nog wat) maar niet echt iets waarmee ik het mooi kan maken haha.
  Maar jij kennelijk wel echt a-ma-zing! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke nailart! Leuke combinatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh, wat leuk. Wat heb je trouwens mooie lange nagels.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, leuk gedaan! En wat zijn jouw nagels lang zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw, erg mooi! knap gedaan :)

  visit me at:
  http://lemonxmelon.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen