11.07.2010

Moe.

Wauw. Ik ben echt moe, ik had een heerlijk druk weekend en heb lekker niets voor school kunnen doen. Heb het altijd raar gevonden, huiswerk maken in je weekend. Maar ik geef toe, soms kan het niet anders. Ik zou jullie het liefst vertellen over mijn weekend en hoe goed ik met mijn vriendin (aka nichtje) kan opschieten en die hele familie en hoe happy me dat maakt om te weten dat ik daar altijd mag komen. En over het feit dat ik gewoon altijd heel erg veel geluk heb (hierover morgen een post want wow, het is gewoon.. leuk!). En dat het me steeds minder uitmaakt waar ik heen ga, Parijs of Rome. En dat ik het liefst met mijn hoofd voorover op mijn laptop zou willen vallen. Slapen.


P.s. Foto = weheartit.com, en die van mijn vorige post ook, aangezien er mensen zijn die nogsteeds denken dat ik een fotowonder ben, hihi.

En oja, kan iemand me uitleggen waarom sommige mensen op hyves die verkering hebben een foto van henzelf zoenend op hyves zetten? Soms denk ik dat ze zichzelf willen bewijzen ofzo, ik bedoel, sommige foto's zijn nog best grappig/leuk (bij de eiffeltoren of iets anders romantisch), maar bij andere denk je ook zoiets van, 'OKE?'

7 opmerkingen:

 1. uhu, je hebt helemaal gelijk met die zoenende foto's op hyves & facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vraag ik me ook wel eens af ja..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, wat een mooie foto, daar wordt ik zelfs nu nog slaperig van. xd
  en ja, je hebt helemaal gelijk, ik haat hyves echt nu. het gaat er tegenwoordig alleen nog maar om of je wel meer dan 600 vrienden hebt en 10 pagina's met reacties/respects op je foto.
  bah. Ö

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ja dat vraag ik me ook zo af. Dat hoeft toch niet op hyves. Hopenlijk wordt je snel weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat slaperige gevoel, dat heb ik ook. Alleen kan ik dus never in slaap vallen om acht uur.
  En je hebt gelijk van die foto's - soms is het echt zo van; hallo, ik wil stoer zijn.
  Maar je kan ook lieve/schattige/knoddie/ooooh foto's hebben. ;d

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha dat slaperige gevoel heb ik last van! En nu kan ik niet in slaap vallen... en ik heb geen zin om te slapen, haha, zo weird. xD En ja, dat vat ik ook niet helemaal. Ik heb er wel eentje met mijn lieve Vriendje, maar zet hem nou niet 1, 2, 3 op Hyves zodat iedereen het kan zien. Nee, dat is gewoon privacy. =P

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen