2.28.2011

Ik hoef niet te weten welke creeperds mijn profiel bezoeken potjandorie.

Ja die titel klinkt heel chagerijnig maar dat komt omdat ik van het woord 'potjandorie' hou. Sinds drie seconden geleden.
He bah. Soms kan ik echt niet tegen hyves, vooral niet tegen de uitvinding 'Mystery Guests'. (Ja ik weet dat je het ergens uit kan zetten). Maargoed, alles goed en wel, totdat je een krabbel wil lezen en je oog valt op het mystery guest blokje. En dan zie je dit:

Een 30-40 jarige man, sterrenbeeld Ram uit Overijssel heeft je profiel bezocht op 22:47

En dan denk ik, he bah. Ik heb geen dertig-plussers in mijn lijst met vrienden, ook geen familie (tantes, ooms). Dan vraag je je af waarom ze sowieso op je profiel komen. (Niet dat alle mensen tussen 30 en 40 enge mensen zijn, helemaal niet. Maar het idee.)

Ja ik denk dat ik het uitknopje van de mystery guest eens ga opzoeken.

Tumblr_kw4dcetc8m1qzm7cco1_500_large

(Oke, ten eerste: Dit vind ik mijn meest nutteloze post tot nu toe. Maar ik zou me nog slechter voelen als ik niets zou posten. Ten tweede: ik wilde eerst een plaatje van een hoop oma's of iets dergelijks erbij plakken, maar dat vond ik ook weer zo.)

En nu een brandende vraag voor jullie, in de zin van, om het onzinnigheidsgehalte een beetje op peil te houden:
Welke kleur zijn de sokken die je nu aanhebt? En waarom? (Voorbeeld: ik draag altijd zwart. En anders mijn supermansok met een willekeurige andere sok. Ik heb mijn andere supermansok trouwens weer teruggevonden, dus nu zijn ze weer compleet :D)

16 opmerkingen:

 1. Ik heb zwarte sokken;o. zeer awesome. Soms ook witte sokken, maar dan vraagt iedereen of ik ga sporten... beetje debiel.

  Hyves vind ik sowieso beetje erg worden indeed. Je wordt overal in de gaten gehouden. Beetje creepy. en notcool. Paar maand geleden had iemand een kopie van mijn account gemaakt op hyves. En allemaal rare berichten gestuurd naar mensen die ik ken. Die dachten dus dat het van mij af kwam. Heel raar, en ook heel stom van die gek die dat gedaan heeft. Maar inmiddels, is die profiel verwijdert door hyves administrators. Achgoed, nu gaat iedereen ook spontaan weer facebooken. Ik weet niet wat ik er allemaal mee aan moet;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb altijd zwarte sokken, een andere kleur kan je niet vinden in mijn kast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ja je hebt echt gelijk, maar echt, hyves zo saai en raar D: dus ik verbaas me niet meer wat ze allemaal uitvinden haha

  ennnn ik heb zwarte sokken aan, gewoon omdat je die niet door all stars heenziet en ik zometeen gym heb : D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb grijze pluizige sokken!!! lekker warmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hyves. Daar heb ik maar 111 vrienden. Inclusief Gerard Joling geloof ik.. ik zit er amper meer op. alleen om mijn profiel een beetje leuk te maken. Mijn moeder is altijd bang dat er een )zoals zij het zo zegt) een ouwe vent van 70 achter de computer zit. XD
  Ik draag altijd saaie witte korte sokken trouwens.. x.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd zwarte sokken, tenzij ze op zijn. Dan worden het roze, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grijze, zwarte, witte of donkerblauwe sokken. Maar geen andere kleur (met uitzondering had ik 1x een roze aan haha).
  Ik vond je post wel leuk :) Ik heb nog nooit zo'n Mysterie Guest gehad maar bah, bah dat klinkt echt vies. Kun je je Hyves niet even afschermen of zo? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha altijd raar als zo iemand je bezoekt (ook al heb ik geen Hyves).
  Ik draag mijn grijze hello kitty sokken omdat die lekker warm zijn :].

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb altijd van die schaamtelijke sokken van 3 jaar geleden haha. Maar als het even kan draag ik gewoon zwarte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb donkerblauwe sokken aan, hihi. Altijd. Als het zomer is trek ik het liefst lage sokken aan, in kleuren als wit, zwart of paars. Het maakt me helemaal niks uit wat ik draag, hihi. Als het maar lekker zit. Van die Mystery Guest is wel raar zeg. :/ Het idee alleen al...
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb zwrte sokken aan, omdat iedereen in dit huis zo'n beetje de zelfde maat heeft. en dus ook zwarte sokken. dus het is makkelijk om te verdelen voor mama, hihi. Ik heb 1 paar met roze,gele,witte,zwarte,groene,blauwe streepjes - maar dat zijn meer kniekousen- die doe ik wel eens aan als ik koude voeten heb (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat ook altijd zo raar. Daarom doe ik ook niet aan facebook en al die dingen. Ook zit ik niet zo vaak op hyves. Hihi. Heb niet echt de tijd en zin om dat bij te houden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, ik heb ook die dingen op hyves en dan denk ik : Oooo god, ik hoef geen creep. Ik heb altijd verschillende sokken aan omdat ik geen sokken bij elkaar kan houden, ik raak ze namelijk altijd kwijt hhahah! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank je wel voor je comment! Ik denk dat ik vanavond alles omgooi en totaal overnieuw begin, qua inhoud. Lay out heb ik al een beetje aangepast, dat doe ik wel regelmatig om het wat leuker te houden. Maar de inhoud begin ik zo saai te vinden dat ik gewoon niet meer weet wat ik dan moet posten, haha. Zo stom. Ik heb eerder al mijn posts verwijderd, maar ik weet dat sommige mensen dat soms irritant vinden. Maar ja, je blogt inderdaad voor jezelf en ook een beetje voor de mensen. :) Thanks voor je advies!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kan dat? Nu wordt ik bang...
  Ik heb ook nog enkel hyves om 'contact' te houden met sommige mensen die ik anders zou vergeten.
  Oow ja, ik draag nu zwart/bruine gestreepte sokken die tot mijn knieeën komen. Lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen