3.05.2011

Franse bui

Bonjour! (Waarschijnlijk is het nu bonsoir ofzo, maargoed :p)

De laatste tijd heb ik het nogal druk aan mijn hoofd. Zoals in de vakantie, elke dag had ik wel wat gepland en eigenlijk was ik elke dag wel onderweg met trein of bus. Dit weekend ook weer, eerst de hangjongere uitgehangen, toen een feestje (maar wel een rustige, anders typte ik dit nu niet, was ik nu nog niet thuis), daarna bezig met een boek lezen voor Engels. En morgen personeelsfeest en waarschijnlijk ook weer niet thuis slapen.

Komende weekenden zitten eigenlijk ook vol dus ik denk dat ik in het vervolg alleen nog maar dingen op de vrijdag en zaterdag ga plannen, zodat ik zondag gewoon een beetje kan rusten. Kan ook nooit kwaad geloof ik.

Een vraagje! Wat moet je doen als je op een andere blog bent beland, en je komt opeens een stukje tegen wat je zelf heb geschreven? Ik bedoel, ik ga even een reactie plaatsen maar verder heb ik geen idee tot hoeverre er copyright op mijn blog zit. Niet dat ik ooit had gedacht dat er sowieso mensen waren die van mijn blog (tekst) wilden kopiëren. 

Anyway, mijn franse bui dus. Bij mijn franse les vandaag was er een leraar uit Frankrijk die ons wat ging vertellen. Harstikke leuk natuurlijk, zo'n fransman! Het was trouwens als reclame voor EF (taalreizen). Maar hij liet ons ook een hoop franse muziek horen, altijd leuk natuurlijk.Onderandere van Manu Chau, M, I am, en Mademoiselle K. Dus van die laatste even een clipje:

http://www.youtube.com/watch?v=ksyzrzCQyBE
 (Ik plaats even een link want de computer werkt niet echt mee op het gebied van youtube filmpjes overnemen. Jammer.) Ik vind dit best leuke muziek! Ja, ik ontdek nog eens wat nieuws over de Fransen, dat ze dus ook nog best leuke muziek maken :D

Over muziek gesproken: EOJD 2011 HERE I COME! (ik heb het gevoel dat alle niet-christenen altijd een beetje afkeer hebben tegen eojongerendag. Ik kan er niet precies een vinger op leggen, maar sommige zien het als een soort.. hersenspoeling? Anyway: dat zijn vooroordelen. Er komen een paar christelijke bandjes. Vaak ook met fatsoenlijke rockmuziek dus laat maar komen!)

Tumblr_lg6q1n7bbx1qcj8yvo1_500_large                                         Is het geen schatje? :p

11 opmerkingen:

 1. hihi leuke foto!
  geen idee hoe je dat moet aanpakken met copyright..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt stom als mensen je teksten kopiëren -__-
  Super schattige foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad super stom dat mensen je berichten kopieert. Ik zou wel iets van een copyright op je blog zetten aangezien je steeds vaker merkt dat mensen je kopiëren. En sowieso haar/hem/het even een mailtje of reactie sturen... Succes!
  Wel schattige foto!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt raar dat mensen dat doen!
  ah, ik weet nog niet of ik naar EOJD ga. ik vind de bandjes opzich niet heel geweldig, kutless is opzich nog wel oké, maar ik vind persoonlijk toby mac echt verschrikkelijk. ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Huh wat raar dat je teksten worden gekopiëerd? Wie doet dat? Ik zou die gene er op aanspreken en je kunt ook een anti right click erop zetten, dan kan er geen tekst meer worden geselecteerd van je blog.

  Veel plezier bij de EOJD, lijkt mij best leuk ook al ben ik niet gelovig hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga ook naar de EOJD! Voor de vierde keer. Nog geen kaarten, maar ik heb geen haast. Wil toch geen veld

  BeantwoordenVerwijderen
 7. argh. ik kan er ook niet tegen als mensen teksten kopiëren. x.x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel ik kwam ook eens op een site en ik zag een stukje van mij vertaald in het Engels.
  Ik heb haar een mailtje gestuurd om het weg te halen. En al snel was het weg en nu is het een soort van 'blogvriendin' :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. AAAAHH, wat een grappig foto. Maar dat vind ik wel heel erg. Jouw tekst op een andere site. Ik zou diegene mailen. En gewoon eens vragen wat jouw tekst daar doet. Niet zo netjes van die persoon.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je wordt gekopieerd! Ik heb echt geen idee hoe je dat kan voorkomen, sorry. Leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen