3.09.2011

Bioscopen

ik bioscoop
jij bioscoopt
wij bioscopen 
(vandaar de titel :p)

Eergisteren (maandag) ging ik naar de bios naar Sonny Boy. Had er eerst wel twijfels over (over de film) omdat het een Nederlandstalige film is en ik bij Nederlandse films direct aan GTST kwaliteit denk (no offence, maar dat is echt slecht geacteerd). Maar de film veraste me echt en was echt heel goed gespeeld en erg aangrijpend.

Even in grote lijnen: Het gaat over een vrouw (Rika) in de jaren 30, 40, die weggaat bij haar man. Ze heeft vier kinderen en gaat daarmee in een ander huis wonen. Een man (Waldemar) woont al zijn hele leven in Suriname maar besluit om naar Holland te gaan om daar te gaan studeren. Daar word hij kostganger bij Rika, want ze kan wel geld gebruiken, aangezien ze niet werkt. Heel verassend is het natuurlijk niet, maar ze worden verliefd en na een tijdje is Rika zwanger. Ondertussen lopen haar twee oudste kinderen over naar haar man, waardoor ze die haast nooit meer ziet.

En dan breekt de oorlog aan en dat zorgt voor een hoop problemen. Nouja, ik zou hier bijna de hele verhaallijn verklappen maar dat doe ik toch maar niet :) Ik vind het een echt een aanrader!

Daarna miste ik de trein van half 12, wat wel behoorlijk balen was, omdat ik van mijn vader voor 12 toch wel thuis moet zijn. Het was ook echt superkoud dus we (ik + hij) stonden daar te kleumen. Maar het was gezellig en een geslaagde avond :D

4940893045_91404df971_z_large
Ok, vaak zijn de plaatjes die ik erbij staat niet echt in aansluiting met wat ik schrijf maar ik vind ze gewoon mooi :D

Ohja. Voor als je nog wil weten hoe het was met mijn crush, waarvan ik dus twijfel of het mijn crush nog wel is. Ik vind het fijn om bij hem te zijn maar heb niet echt vlinders. Hij vind me echt overduidelijk leuk, werd laatst door een meisje aangestoten zo van: 'He, ik heb het idee dat (naam) je leuk vind'. Maar ik weet het niet. Ik ging met hem dus naar de bios en het was erg gezellig. Maar ja. Hum. Moeilijk. 
Ik bedoel, het is lullig om heel lang met een jongen te gaan daten en dan vertellen dat je hem helemaal niet leuk vind, valse hoop geven enzo. Maar op het moment weet ik het gewoon echt niet. Gramelijflceawnebv. (Dat moest er gewoon echt even uit :p)

9 opmerkingen:

 1. Succes ermee dan :O liefde is ingewikkeld...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trein missen na film - herkenbaar.
  Je zal er uiteindelijk wel uitkomen, hoor. No worries :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met je eens over Nederlandse films. Daarom kijk ik ze ook nooit, maar ik zal de titel wel eventjes in mijn koppie houden.

  Succes met je 'crush' dan. En goedzo!!! Je frustraties uiten op een blog is altijd goed;p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd ook nooit zo van Nederlandse films. Als er een Ladies Night is met Nederlandse films wil ik er nooit heen gaan... maar nu wil ik een keer heen gaan omdat Gooische Vrouwen binnenkort in de bioscoop is. Maar die zalen zijn uitverkocht, bah. Was echt gemeen, haha. En over die jongen: ik zou hem inderdaad niet te lang vasthouden met je gevoelens. Ik wist het ook eerst niet zeker over mijn vriendje, maar toen ik hem zag was het echt liefde op het eerste gezicht. Succes!
  x

  PS: Ik heb trouwens een nieuwe blog, maar die zal ik wel vanaf nu in de link als reactie plaatsen (snap je hem, haha). :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. liefde is ingewikkeld, ik zit een beetje met het zelfde probleem.. maar ach. succes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is heel frusterend. Geef het wat tijd meid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig ben ik nog nooit echt verliefd geweest. ik ben ook nog maar een ukkie in groep 8. x.x
  && sonny boy lijkt mij best wel spannend, maar ik ga liever naar Gooische Vrouwen, of Gnomeo & Juliet lijkt mij ook wel grappig. XD

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lastig dat je het niet echt weet...
  Ik denk dat je gewoon nog een x iets met hem moet gaan doen ofzo, en dan kijken of je niet meer voor hem bent gaan voelen.
  Ik bedoel, misschien kan het nog komen ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen