2.20.2011

Vakantie!

Tumblr_lg4g1grasm1qzybjqo1_500_large

Ik heb niet veel gepost de laatste tijd - maar ik had een drukke week + weekend. Deze week had ik toetsweek, iets waar ik liever niet te lang over praat omdat het niet erg interessant is. Het was wel zwaar, maar ik heb het overleefd en ik ga nu een hele toffe vakantie tegemoet :D

Dit weekend kwamen mijn vier nichtjes logeren. De jongste is Roos (2), daarna Sofie (5), daarna Iris (7) en als oudste Mirte (11, of 12?). In elk geval: drukke boel. Zaterdag heb ik pannekoeken voor ze gebakken (mijn specialiteit) en het was erg gezellig! De nachten waren even wat moeilijk, ze konden stuk voor stuk niet slapen, hadden heimwee, gingen huilen (vooral Roos). Maar al met al een leuk & druk weekend!

Morgen ga ik naar Amsterdam, een beetje sightseeing doen en shoppen samen met mijn moeder. Ik heb er echt zin in! Ik ga onderandere naar Monki, Zara, River Island, Vila, etc. Met andere woorden: winkels die hier, in the middle of nowhere, wel erg dun gezaaid zijn.

YEAH! VAKANTIE!
- Ik besef dat niet iedereen vakantie heeft, verschillende regio's, buitenlanders (belgen dus xd) en zo. Maar toch veel plezier deze week!

6 opmerkingen:

 1. Yay, vakantie! Ik heb nu zin in pannenkoeken -_-

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AAAHH, wat leuk. Fijn dat je de week ben doorgekomen. Ik heb pas over 2 weken vakantie. Geniet ervan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, Belgen hebben geen vakantie. Belgen moeten nog twee weken wachten. Deze Belg vind dat niet leuk. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ik at zaterdag ook pannenkoeken! Ik had er zoveel zin in, hihi. Echt leuk dat je naar Amsterdam gaat! Misschien is Bataviastad ook nog wel een reden om er deze week naartoe te gaan! Ik ga er vrijdag hopelijk heen, hihi. Dat is in Lelystad. Bataviastad is zegmaar een winkelcentrum met de helft van de prijzen die in echte winkels zijn. :) Love it. Ik heb ook vakantie gelukkig! Heb ik lang moeten missen, hihi.
  x

  BeantwoordenVerwijderen