3.11.2011

De trieste dagen

Nou eigenlijk niet, want ik ben een hartstikke optimistisch mens en behalve als ik ruzie heb met mijn moeder ben ik vrolijk. Maar zo heet het liedje waar ik mijn balletuitvoering op doe :D. Toen ik hoorde dat we gingen dansen op een nummer van Amèlie (ja van de film! Of eigenlijk is het van de muziek, en is er een film van de muziek gemaakt. Of nee, dat klopt niet. Nouja, laat maar) hoopte ik heel hard dat het dat ene hele bekende nummer is! Niet erg duidelijke beschrijving, maar dit is 'm:


Ik ben echt fan van dat nummer en het leek me wel leuk om erop te dansen.

Maar nee. Het was op een ander nummer, maar alsnog wat ik blij. Sowieso omdat de meeste liedjes waarop we dansen bij ballet onvindbaar zijn op youtube of waar dan ook. Maar het liedje was snel gevonden omdat alle liedjes van Amelie wel op youtube staan. Gelukkig. Anyway, het nummer heet Les Jours Tristes, hoewel het me niet echt triest aandoet.


Het thema van de hele dansvoorstelling is Alice in Wonderland. Guess what? Ik ben een theekopje! :D
Nu hopen dat ik geen vreemde kleren krijg aangemeten maar ik heb er wel vertrouwen in dat ik wat leuks aankrijg, aangezien dit vorige voorstelling ook het geval was. Mijn balletleraares heeft gelukkig een hele goede smaak :D

14 opmerkingen:

 1. Zo leuk! Ballet is echt supermooi om te zien! Ik wilde dat mijn moeder mij vroeger op ballet had gehouden!!!

  x Emma www.stylerituals.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trouwens! Ik kan dat eerste liedje op de piano!!! Zo moooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat leuk! Amélie+Alice=de beste combinatie ooit! :D En een theekopje is weer lekker Belle en het Beest-achtig, super. Weet je of iemand filmt tijdens de voorstelling? Dat zou cool zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik zat gisteren een film over ballet te kijken, ik blijf het mooi vinden hoe ze bewegen (was trouwens wel een animatie film, dus ik plaats hem maar even niet, hij was een beetje kinderachtig, maar wel schattig, ging over muizen, hihi). Wat leuk dat je een theekopje mag zijn. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, wat leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel voor je lange reactie, hihi. Hier heb ik echt wat aan! Ik zit er nu ook niet meer zo over in, blijkbaar is het toch geen echte vriend! Hij was zo verdwenen op MSN toen hij dat zei. Echt zo zwak. Maar ja, ik heb er niets meer mee te maken. Ik heb nog zo'n vriend die raar doet tegen mij. Dan heb ik echt zo iets: wat moet ik nog met jou als ik je niet meer mag contacten met sms e.d. :/ Echt zo weird. Maar ja. Niks aan te doen toch? En inderdaad: beter een paar echte vrienden dan een hoop fake friends.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ik vind het ook al zo'n geweldige serie: Bones. Heb het al een tijdje niet gezien maar I love it too, hihi. :) Ooit wil ik die hele box van ze hebben.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd hoe je eruit gaat zien als kopje. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach ja, vorig jaar was ik tijdens mijn balletvoorstelling een balletlerares + een muis. Ik had oren, een strikje en... EEN STAART
  naja, lijkt me leuk om te zien, vind het jammer dat wij dit jaar geen voorstelling hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love Amelie the movie en de muziek is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die cd heb ik, echt hele mooie nummers!

  BeantwoordenVerwijderen