6.14.2011

London lady

I'm going to write this post in english. It's just for once, it's too difficult for me to do this all the time :) Well, first I will tell you why I write this blog in english. You already did see the title of this blogpost so you may guessed it already: I'M GOING TO LONDON AAAAAAAAH!

Oke nu weer Nederlands, ik hou het engels echt niet vol :') Ik ga komend weekend naar Londen! Dit is waarom:  mijn zus verdiende in Australië een tijdje aardig goed (ze deed een combinatie van werken en reizen, voor de mensen die zich dit afvroegen) dus kwam ze met een leuk idee voor mijn verjaardag, als verlaat cadeautje zegmaar. Nu is het zo dat ze vanaf Bangkok (dat is geen Australië, iknow, maar daar ging ze ook nog een paar dagen heen) naar Londen vliegt en daar een weekje ongeveer blijft. En toen nodigde ze mij uit om een weekend te komen!
Hoe tof is dat! Een weekend samen met je zus, en alleen je zus en geen vervelende (sorry, soms ook lief hoor) ouders, in zo'n toffe stad! 

Vrijdag vlieg ik al en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ga alleen met het vliegtuig (spannend!) dus ik ga echt ruim op tijd naar het vliegveld want anders kom ik echt geheid te laat, ik ben een ster in te laat komen :p Het word helaas wel slecht weer, maar ik zal 'm paraplu meenemen en dan is dat probleem ook weer opgelost.

Can't wait! I have a huuuuge lucky girl feeling :D

Tumblr_liudi22cdm1qbzevyo1_400_large
(AAAHW DIE SLEUTELHANGER IS ZOO LEUK)

Good day!

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je naar Londen gaat! Jealous, haha. :D Mij lijkt het ook een toffe stad! Laat je foto's zien? En verhalen horen? Hihi, ik wil alles weten. :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, ik wil zo graag loden en zijn musicals zien! Het lijkt me doodeng om alleen met het vliegtuig te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh ik wil ook naar Londen! Als je de broek hebt van de Topshop, wil je dan even een fotootje maken? Veel plezier met je zus, en lekker veel shoppen he ;P

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt het leukste verjaardagscadeau ooit ;p veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. london is erg gaaf :) oxford street is liefde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owwh, wat leuk. Ik wil ook echt nog een keer naar london toe gaan <3
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Londen! Omg. AAAH. LONDEN. <3
  Ik vond het al geweldig met school, maar volgens mij is het echt een triljoen keer leuker als je kan doen wat je wil. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet ervan. Londen is echt een super toffe stad. Zeker eens een bezoekje brengen aan Camden Town en dan vooral The Stables. Is zo'n markt, deels overdekt, waar ze echt alles hebben. Onzettend veel eetkraampjes, uit elke cultuur. Kraampjes met handgemaakte spullen, sjaals, kledij, juwelen, ... Echt de bom. Wil er graag zelf nog eens heen in de nabije toekomst.

  Doe jij trouwens al mee met de winactie?
  Je kan namelijk fimo canes winnen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat super dat ze je dat kado geeft! En dan naar londen, alleen met je zus... Echt geweldig! Veel plezier! Ook al is dat waarschijnlijk niet nodig. ;) (haha, wat een !'s)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En om even terug te komen op je vraag, harrods is wel een warenhuis. Maar het verschil met de bijenkorf is dat het 1000000000000000000000000000x zo groot is. Harrods is bekend geworden omdat je er alles kon krijgen wat je wou. Dus als je om een gouden koets vroeg, kreeg je die.
  En het verschil is dat Harrods alleen maar dure merken verkoopt (met een stuk of 5 uitzonderingen), bij de bijenkorf heb je veel meer goedkopere merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh wat superleuk, daar wil ik ook nog een keer heen! Veel plezier ;) x

  BeantwoordenVerwijderen