6.13.2011

Zuslief!

Ik heb net een paar keer de computer proberen op te starten en pas de derde keer lukt het en hier ben ik dan :) Dit was het probleem bij mn vorige pogingen om de computer op te starten:

 1.  De computer startte niet op, als in, je hebt zo'n zwart scherm met een windows teken erop en daaronder een balkje met een kleiner balkje steeds van links naar rechts zo zoef, zoef zoef gaat (ik kan het niet beter uitleggen, sorry). En dat kleinere balkje bleef maar zoeven. Pff.
 2. Hij startte normaal op enzo maar toen sloot ik 'm weer per ongeluk af, oeps :p

En eigenlijk is het een laptop, geen computer. Detail detail.

Vorige week heb ik bijna al mijn vrije tijd besteed aan frans leren (voornamelijk franse werkwoorden) wat echt ongelooflijk saai was. Maar ik ben wel trots op mezelf dat ik er zoveel tijd heb ingestoken - al zal je dat waarschijnlijk haast niet terugzien in mijn cijfer want ik ben niet zo goed in frans :')

Komende vrijdag gaat het gebeuren :D! Wat precies dat vertel ik nog even niet, maar het komt erop neer dat ik mijn zus na zo'n 8 maanden weer zie (die op reis was... klik!). Dus ja, ik heb er heel erg veel zin in! Kan niet wachten om haar weer te zien.

Tumblr_lmqtyimc4c1qf75j7o1_500_large

Ik mis mijn zus niet op zo'n manier dat ik ervan huil, of dat ik echt een gat in mijn hart heb. Ik weet dat ze ontzettend gelukkig is als ze op reis is, en dat is ook iets wat ik haar gun :)
Wat ik wel mis is dat er soms iets gebeurd en de enige die je op dat moment kan helpen is je zus. Je vriendinnen wil je er niet mee lastig vallen, het is niet een onderwerp wat je met je moeder bespreekt, en je vader zou het niet begrijpen. Daarvoor, beste mensen, heb je een zus nodig :) (of tenminste, ik heb daarvoor een zus nodig :p)

Tumblr_lmpj0rwzlm1qb6f1po1_500_large

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk! En je schrijft echt leuk en herkenbaar!
  Vroeger was ik niet echt heel close met mijn zusje, maar ik heb het gevoel dat we meer naar elkaar groeien (;

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke plaatjes. mijn zusje is nog niet echt oud genoeg om me echt te helpen, maar dat komt wel over een paar jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt voor het mee doen :D!
  En het geeft niet hoor van die button, het is harstikke duidelijk zo haha

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ze weer terugkomt! :'D
  Zelf heb ik geen zus (enkel een broertje), maar soms lijkt het me wel handig, haha :3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, dat je haar weer gaat zien. Een belangrijk moment.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt leuk dat ze weer terugkomt!
  Wat heeft ze daar precies gedaan dan? Allen gereisd? Of ook gewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat ze weer terug komt! Het lijkt me echt geweldig om een zus te hebben. Mijn broer gaat straks het huis uit... zal hem ook missen zoals jij jouw zus nu mist, als je snapt wat ik bedoel. Er gebeurd inderdaad altijd weleens wat als je zus er niet is. Ik heb dat ook met mijn broer, haha. Maar stiekem ben ik wel blij dat hij het huis uit gaat, ik kan niet wachten om zijn kamer te krijgen, haha. :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke blog, ik volg je :3
  wil je mij ook volgen? www.jemappellemaria.blogspot.com

  x

  BeantwoordenVerwijderen