7.17.2011

Wat maakt jou blij? Tag!

Maris, beter laat dan nooit toch?

Maris had me laatst (hmmmmbl, laatst, nouja, ik weet al niet meer hoe lang geleden, shame on me) getagt. Het is een wat-maakt-jou-blij-tag en hierin vertel je, tja, wat je blij maakt.

Kawaii_large

Van welke mensen om je heen word je blij?
Mensen die me op mijn gemak laten voelen. Vrienden, vriendinnen, mensen die van muziek houden, positieve mensen... jep. Ik wil bijna typen dat ik van honden en katten ook blij word, maar oke, dat zijn geen mensen.

Van welke make-up producten word je blij?
Nagellak! Ik heb bijna altijd nagellak op (op het moment: paars met gouden shimmer, uit Verona, en die is mooi!) en daar word ik ook heel blij van. Sowieso kan ik op elk moment mijn nagellakla opendoen en gewoon even door mijn verzameling gaan.

Van welke film(s) word je blij?
Van die typische high-school films waarin een jongen op een meisje verliefd word. Of films zoals 27 dresses. Die verhaallijn spreekt me aan: man en vrouw worden op elkaar verliefd. Man schend vertrouwen (onbewust) en vrouw is gewetst. Waardoor de man het moet goedmaken. Haha is het vreemd dat ik daar echt van kan genieten? Nu ik dit zo nalees klinkt het raar :p

Van welke muziek word je blij?
Indie-rock, top 40, alternatief, en nouja bijna alles wat leuk klinkt. Heldere beschrijving he! Maar het ligt er echt aan in welke mood ik ben.

Van welke internetsite word je blij?
Ik word blij van blogs lezen. Het klinkt raar maar ik vraag me altijd af hoe mensen zijn, wat er achter hun 'buitenkant', hun uiterlijk, schuilt zegmaar. Wat voor persoonlijkheid diegene heeft. Ik vind het gewoon tof dat mensen een stukje van hun leven laten zien. Persoonlijke blogs vind ik dan ook het leuks. Daarna beautyblogs. Fashionblogs spreken me ook wel aan, maar meestal wil ik gewoon wat te lezen hebben (en dan niet over waar het gekocht is haha).

Van welk eten word je blij?
Ik hou niet zo van eten. Maar afgelopen week heb ik heel erg genoten van een maaltijd die bestond uit een gevulde kip met daar omheen een stukje ham met saus aan de binnenkant van de kip. Met daarbij broccoli en aardappelschijfjes. Ik had al lang geen gewone maaltijd meer gehad en dan snak je echt naar groente! Had ik niet van mezelf verwacht want ik heb een hekel aan groente, groene dingen, en al dat soort gezonds.

Van welke momenten word je blij?
Van die momenten waarbij je niet doorhebt dat er tijd bestaat. Dat je op je horloge kijkt en je ziet dat de tijd weggevlogen is. En verder de pauze's op school, gezellig met vrienden bij elkaar zitten. Vooral als het lekker weer is, fijn buiten zitten is altijd beter dan in dat donkere gebouw!

Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Dat ik altijd de positieve kanten kan zien. Ook al gebeurd er iets rots, dan ga ik op zoek naar oplossingen. Valt het niet op te lossen dan trek ik er een les uit en dan bedenk ik dat het de volgende keer anders moet.
Dit is niet echt positiviteit maar ik weet niet hoe je het noemt. Of wel positief? Geen idee.

Aah mijn ogen worden vierkant.

Welke hobby die je doet maakt je blij?
Lezen. Ik ben een lezer, ik hou van blogs lezen, boeken, tijdschriften.

Oke ik geef toe, die laatste vraag heb ik afgeraffeld. Ik ben moe en ik ga slapen. Ik sliep afgelopen nacht 4 uur (en het schiet me net te binnen dat ik op tijd naar bed wilde, haha).

15 opmerkingen:

 1. Katten zijn ook bijna mensen! Ze missen alleen de negatieve eigenschappen (zoals haat), en de mogelijkheid tot praten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. in dit geval zijn we z'n beetje het zelfde ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt leuk om te lezen. :)
  (wanneer komen trouwens de foto's van londen en verona?)
  Ik vind katten ook wel bij mensen horen. haha. Ze zijn in ieder geval net zo lief.
  Weet je nog een paar leuke bandjes? Ik hou namelijk van dezelfde muziek volgens mij. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, intussen al weer wat uitgeslapen. leuke tag.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, jeetje, ik was ook al rond die tijd wakker en ik heb serieus gewoon een inbraak naast mij gemist, oke, niet leuk voor mijn buren, maar ik had het serieus kunnen horen. Ik had het gehoord vanmiddag en serieus, ik was gewoon nog wakker en zat Jochem Myjer te kijken! Dus ik kreeg lichtelijk een paniek aanval. :/ Superleuk geschreven weer! Hihi, excuses dat ik die had verwijderd, maar mijn vriendje stond daar en dat gaat op het moment niet zo goed samen, dus vandaar dat ik hem ook verwijderd had en mijn blog een nieuwe, frisse start wilde maken door alle berichten te verwijderen. Wat leeeuk dat je weer post. Ik mis je posts echt heel erg, hihi.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post. :) Ik wordt ook blij van die soort films, haha. Echt zo cheesy maar je wordt er helemaal vrolijk van.

  Potc = Pirates Of The Carribbean.
  Ik weet niet, er klopte gewoon iets niet aan The Tourist. Ik vond 'm wel leuk, maar niet WAUWOMFGOD, hij miste iets.
  EN EINDELIJK JE POST WEER. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lovely lovely blog :)

  defiantly following you.

  follow me if you like on...

  www.lemonworldmute.blogspot.com

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb mijn bloglink veranderd, hihi. Dus als je me even kwijt was, hier is de juiste link: http://rosexinsolent.blogspot.com/.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, ik had die bovenste zin niet eens gelezen nog, geloof ik. Ach, het geeft niet. Ik vind het echt een leuke tag. :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg leuk om te lezen :D je hebt echt een ontzettend leuke blog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dat jij echt een super leuke blog hebt. Ik volg, zou je misschien terug willen volgen, ik zou dat super leuk vinden. (Ik ben bijna bij de 100)
  http://melissasglamourworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb mijn bloglink weer veranderd, haha en post ook onder een andere naam. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt heel leuk om te lezen deze tag, je hebt echt leuke antwoorden gegeven! Leuke blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen