8.21.2011

Geentitel

C0f411a956b16565e1b4c27f487ce66d_large

Haha nee, het valt nog wel allemaal mee wat voor 'n zooi mijn leven is, maar er is wel een ding maar dat horen jullie later. Na de vakantie. Als ik mijn leven weer helemaal op een rijtje heb zegmaar.

Ik heb net vier dagen festival achter de rug (Flevoo!) en het wat superr! Ook echt heel gezellig, we waren met een groep van ong 14 mensen, en vooral gisteravond was top. De sfeer was leuk, mensen waren vrolijk en iedereen had er gewoon zo'n zin in. Ik heb een superleuk bandje ontdekt, en heel erg genoten. De meeste muziek was niet helemaal mijn smaak, maar als iedereen mee staat te springen en alles doe je vanzelf mee (:

Anyway, morgen ga ik naar Noorwegen (haha YES) en naar de huisarts. Ik heb namelijk een moedervlekje wat enorm jeukt. Eigenlijk al een hele tijd maar afgelopen weekend was het echt supererg. Dus toch even checken wat het is! Hoop stiekem dat 'ie niet weggehaald moet worden, ik vind moedervlekken echt heel mooi. Vooral daar waar hij zit. Maar oke, als het moet dan moet het maar!

En oh, ik heb vier dagen niet gedoucht haha! Wel mijn haar gewassen in een meer maar dat telt niet. Dus zo spring ik onder de douche en ga ik even keihard genieten, hmm.

Tot over een week en een dag! Geniet van jullie vakantie (: Of van je school, stage, of wat dan ook!

Kawaii_large

10 opmerkingen:

 1. Ah, ik ben jaloers dat je naar Noorwegen gaat! Mis het zo erg daar, hihi. Ging er jaren heen op vakantie. Heel veel plezier en geniet nog van je vakantie! Ik ben zo benieuwd naar je verhalen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ben zelf maar een dagje naar flevo geweest, maar vond het ook super! Haha, nu ben ik toch wel benieuwd welk bandje je hebt ontdekt.. :p
  Heel erg veel plezier in Noorwegen! (: Ik ga morgen weer naar school, YES. (ucheuche)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo festival is altijd gezellig. Heel leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat gaaf naar noorwegen, daar wil ik ook zo graag een keer naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice blog.

  would be happy if you visit also mine.

  www.newyorkfashion-sh.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So cute !


  If you like french fashion, you should check out my blog, and maybe follow it if you like it and wanna be the first to know when I post ;)
  xx  www.coralieslooks.com - FRENCH FASHION BLOG

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, ik hou heel erg van dat soort muziek. (: dat liedje is inderdaad echt leuk! ik ben 1 dagje geweest dit jaar, de belofte was echt de leukste tent trouwens. ik ging donderdags en toen regende het de hele dag dus toen heb ik echt heel lang in die tent gezeten. allemaal van dat soort rustige muziek, echt heerlijk. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jammer, maar ik ben dnek nog iets te jong om naar zo'n festival te gaan.. maar het lijkt me wel super leuk ! nu ben ik toch wel erg benieuwd naar dat bandje hihi,
  x

  BeantwoordenVerwijderen