9.07.2011

Schoolleven

Jep, school is weer begonnen. Ik lees dat voor sommige school al een paar week/een week terug is begonnen! Yay, bij mij begon het pas dinsdag.

Het is vreemd om weer op school te gaan. Aan de ene kant lijkt het alsof ik nooit ben weggeweest. Maar aan de andere kant is er wel wat veranderd. Jullie herinneren misschien nog wel dat ik een vriendje had? Nou in de vakantie ging het al een tijdje wat slechter en vooral ik werd zat van het gedoe. Mijn vriend was erg goed in overreacten, en dat is iets waar ik niet goed mee om kan gaan, met mensen die dat doen. Zelf ben ik redelijk rustig, en ik stress ook niet snel.
Nouja, dat - en nog wel wat meer, bracht mij een twee week terug op de beslissing om het uit te maken. Maar ik was toen op vakantie in Noorwegen en smsen/bellen om het uit te maken vind ik lullig. Dus direct de eerste dag nadat ik thuis kwam, een week geleden, heb ik het uitgemaakt. Het was best moeilijk, ik bedoel, het is zo'n lieve gevoelige jongen. Maar ik voel niks meer voor hem.
Ik was daarna vooral heel opgelucht en blij. Nu nogsteeds. Ik heb gewoon voor mezelf veel ruimte nodig en er past op het moment ook geen vriendje bij (:

Tumblr_lngv0sye6p1qjs9cho1_500_large

Ik voel me zoals dat schildpadje haha!

Nu even heel wat anders :) Ik heb sinds gisteren er twee nieuwe hobby's bij! Allereerst brief schrijven. Ik heb weer een penvriendin en dat vind ik echt super, de laatste keer dat ik er eentje had is echt tijden geleden. Het is echt zo tof om weer zo'n enorm lange brief te schrijven en op de post te doen! Yay!
En de tweede hobby is postcrossing. Het is een soort initiatief waarbij je een adres aanvraagt op de postcrossing website en daar moet je een ansichtkaartje naar sturen. Dat kan overal in de wereld zijn. Tegelijkertijd krijgt iemand anders in de wereld mijn adres en stuurt een ansichtkaartje naar mij!
Dus vandaag twee kaartjes op de post gedaan, een naar Rusland en een naar Wit-Rusland. Ben benieuwd wat ik terugkrijg!

Hoe is het voor jullie om weer terug te zijn op school (/werk)?

Ps. Het bandje waar ik het in de vorige post over had? Humming People! Zoek op 'home take me home - humming people' op youtube, yay-ay!

Postcrossing
www.postcrossing.com
Happy crossing haha!

7 opmerkingen:

 1. Dat Postcrossing lijkt me echt leuk! Dankje voor de tip, ik denk dat ik dat ook een keer ga doen! Jammer dat het uit is met je vriendje, maar ik snap het wel. School is heel erg wennen, maar nog steeds wel leuk, vind ik (:
  liefs Rixt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee dat post crossing! En succes met school, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Postcrossing mag ik niet doen, hihi. Echt super jammer! Het lijkt me zo leuk om iets te ontvangen van onbekende mensen. :) Leuk dat je weer post! Wat jammer dat het uit is! Maar wel goed wat je gedaan hebt. Bij mij past op dit moment ook geen vriendje bij, hihi. Te druk met de opleiding! :P Succes op school!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Postcrossing zou ik ook graag een keer doen, maar mijn ouders zijn het er niet mee eens, denk ik. Jammer dat het uit is, maar je kan ook niet blijven gaan als je niets meer voor 'm voelt. En ik weet niet wat het is, maar die afbeelding is echt zooo mooi, hehe. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben echt veeeeeels te lang niet op je blog geweest. Ik dacht namelijk dat je ermee opgehouden was, nadat je zo lang niet ge-update had! Gelukkig is dat niet zo. haha. Kan niet wachten om je geweldige stukjes te lezen. Ik ga direct beginnen! :)
  (wat jammer trouwens dat het uit is met je vriendje! Maarja, als ik het zo hoor is het misschien maar beter)

  BeantwoordenVerwijderen