9.11.2011

Mijn haaar!

Mensen! Zoals jullie (misschien) weten, heb ik gister mijn haar geverfd. Haha jep, zaterdag haarverfdag! Het is echt ontzettend goed gelukt, en ben er echt blij mee (blie dr met)!

(hier stond een afbeelding.)

Dus zo is het nu! De rode verf is Vermillion Red van Directions, toen ik 'm in mijn haar deed met mijn plastic handschoentjes zag het eruit alsof ik met mijn handen een dier had gekeelt ofzo, haha, het leek wel bloed! Ik heb er dus eerst blond in gedaan, en toen rood. En yay ik vind het leuk! Echt supermakkelijk om zelf te doen :)

Vandaag ook een kaartje naar de USA geschreven, en morgen op de post (postcrossing!). En ik ben met wiskunde al in de voorkennis gestrand, gaat lekker :) Voorkennis is meestal bedoeld om erin te komen, en lekker makkelijk, not :')

Ik vind dip-dye echt om aan te raden! Als je het niet te heftig wilt kun je het ook alleen wat donkerder/lichter maken dan je eigen haarkleur. En, mocht het echt hopeloos mislukken, kun je het er nog altijd vanaf knippen.

Alvast fijne maandag, succes met opstaan enzo!


11 opmerkingen:

 1. Nice!!! (y) Haha idd, toen ik die rode spray er uit ging douchen was het ook net of ik een moord had gepleegd in de badkamer...
  Dat postcrossing lijkt me trouwens heel erg leuk, misschien eens een poging wagen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed :D
  Myn puntjes zijn blond gedip-dyed (als dit een werkwoord is)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel gewaagd, maar wel suuuuupertof!
  Haha, succes met opstaan is voor een maandag echt de allerbeste wens die je maar kan geven. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt leuk! en awesome dat je zoiets durft! het ziet er echt stoer uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt ontzettend leuk! staat je goed hihi xxxx

  BeantwoordenVerwijderen