9.14.2011

Winterweer

Vandaag had ik weer ballet na een hele lange vakantie pauze. Het is niet meer op dezelfde locatie als vorig jaar, en omdat ik nog niet heel bekend ben met de uithoeken van deze stad wist ik niet precies waar ik heen moest. Het is in een wijk waar alles hetzelfde eruit ziet, dus ik was al snel verdwaald. Toen ik eindelijk aankwam op plek van bestemming bleek ik al vijf minuten te laat te zijn. Eindelijk in dat gebouw wist ik ook niet waar ik heen moest, dus ik vroeg wat rond. Bleek uiteindelijk dat ik een uur te vroeg was! Dus ik weer terugfietsen (wat heel snel ging, want ik wist de weg zo ongeveer) en een uur later er weer heen. Ik kon mijn balletkleding ook niet vinden dus was mijn uiteindelijke balletoutfit: zwarte (veel te glanzende, en niet-ballet)panty, paars stoffen broekje, zwart hempje en lichtroze balletschoentjes.

De les was echt superleuk! Ik heb een nieuwe balletleraar en die komt uit Spanje, of ergens anders vandaan maar ik denk Spanje want hij ziet er spaans uit, en kan geen Nederlands! Dus we krijgen in het Engels les en dat vind ik echt supertof haha :D! Het was echt zo'n leuke les! Iedereen ging hij voorbij, feedback geven en hulp. En hij is een hele goede leraar, dus waarschijnlijk leer ik ook nog eens wat dit jaar :)

Y_7604ac2e_large

En oh, het word alweer zo koud buiten :(

Leuke dag gehad vandaag?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik heb sinds dit jaar lyrical jazz! Wat ik ook erg leuk vind. Ik heb nu ook het gevoel dat ik echt wat doe ipv streetdance achtig iets waar ik eerst op zat.
  Ja, het is echt koud buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk voor je ;D
  Ik wou dat ik kon dansen, maar ik vind het best al wel moeilijk om op een rechte lijn te lopen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk voor je.
  Het begint inderdaad kouder te worden buiten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt echt leuk! Nu begin ik ook nog spijt te krijgen dat ik ben gestopt met dansen, typisch. :)

  Haha, nu voel ik me best een slechte vriendin omdat ik alles doorvertel maar je hebt gelijk: het is gewoon zo leuk om te horen en dus ook om te vertellen. Echt zwar geheimen hou ik wel voor mezelf maar meestal zijn ze niet zooo zwaar hier dus ja... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe HipHop, maar door dit bericht wil ik ook opeens ballet doen, ahah. x innerofbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen