11.27.2011

Farewell

Tumblr_lvbtauxivp1r2ux6eo1_500_large

Ik stop met bloggen, tijdelijk, voor eeuwig, ik heb geen idee. Maar het zit niet meer in mijn ritme om naar bloggen te surfen en opeens lijk ik het ook niet te missen, blogs bekijken (een paar uitgezonderd ;) ). Ik zou kunnen zeggen dat school te druk is, dat ik te veel huiswerk heb en mijn sociale leven een hoogtepunt bereikt (wat niet zo is trouwens) dus dat ik daarom niet genoeg tijd heb - maar dat zou onzin zijn.
Feit is, als mensen zeggen dat ze geen tijd voor (bijvoorbeeld) bloggen hebben omdat ze het te druk hebben - het is bullshit. Overal kan je tijd voor maken, net zoals ik mijn nagels blijf lakken. Ook als ik in die week net negen toetsen heb.

Eigenlijk had ik eerder moeten stoppen, je moet stoppen als het nog leuk is nietwaar? Nu heb ik m'n blog als een plantje die geen water krijgt steeds levenlozer laten worden. Ik voel me schuldig.

Bij deze: doei! Doei Elle, Hanne, Veronique, Maris, Eline, Beracha (de AH to go waar ik werk is al ruim een jaar open, dus ik denk niet dat ik werk in die AH bij jou in de buurt dan ;)) en eh, eigenlijk iedereen. (Oh ik ben zó slecht in namen! Laatst op mijn werk, ik wilde iemand wat vragen, een collega van me. Roep ik een compleet andere naam, typisch mij.)

Altijd blijven lachen!

Tumblr_lvbza8xrzw1r7p47eo1_500_large

Kusje ;)

15 opmerkingen:

 1. echt jammer dat je stopt! maar als je het niet leuk vind en je hebt het erg druk dan begrijp ik het!

  Ik hoop stiekem dat je ooit weer verder gaat met bloggen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat jammer zeg! Maar de reden is heel begrijpelijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je stopt,
  och je veel plezier met je sociale leven ;D
  (dat klonk een stuk minder bitcherig in mijn hoofd... xd)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga jou en je berichten missen,
  maar zoals altijd moeten we optimistisch blijven.
  Maak maar tijd voor je toetsen en lak je nagels als beloning en maak nieuwe vrienden zodat je wel een super sociaal leven hebt ;D
  Liefs
  (maak van elke dag iets super)
  (dit gaat echt op een afscheidsbrief lijken, maar ik hoop stiekem dat je gewoon terug komt)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt jammer dat je stopt! Ik heb net ook tijdelijke stop ingelast, hihi. Heb hetzelfde als jou! Hopelijk blog je ooit weer! :) Je blogte leuk!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat stom dat je stopt!! :( Je poste al telkens minder, en dat vond ik sowieso al jammer. Ik blijf je volgen, als je besluit je toch weer eens te wagen in het blogwereldje! ;) Lief dat je gedag zegt, ik ga je missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah, wat jammer :( niet dat ik nu ook goed bezig ben maargoed :p laat iets weten als je ooit nog eens begint he :) ik las en lees je blog graag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt heel erg jammer.
  Ik blijf je wel volgen voor het geval dat je besluit om terug te komen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo jammer dat je stopt! Ik heb je posts met plezier gelezen! Ik hoop dat je ooit nog een keer het plezier van bloggen terug vindt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. i like the pictures ;)

  http://caily-impressions.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. erg jammer maar als je er geen lol meer in hebt heeft het natuurlijk ook geen zin meer !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. nou... :(
  Ik weet het, ik heb de laatste tijd niet echt regelmatig je blog gelezen, maar als ik er weer op kijk ben ik zo weer een aantal pagina's aan het lezen omdat ie zo leuk is! :D
  Jammer dus dat je stopt!

  BeantwoordenVerwijderen