11.07.2011

Wah.

Sorry mensen, voor mijn totale verdwijntruc, maar ik ben weer terug. Soort van. De laatste tijd is er niet veel gebeurd maar ook weer wel (maar geen zin om het te typen). Ik zit erover te denken om te stoppen met het schrijven van posts, maar dan nog wel actief te blijven als blogbezoeker zegmaar. Een reden hiervan is dat het totaal niet goed gaat op school. Mijn cijfers zijn slecht en mijn motivatie ook, wat de reden is dat ik op blogger zit en niet achter mijn aardrijkskundeboek :p. Anyway, ik zie wel.

1016583615308ec775_large

(Ik dacht eerst dat het niet een echt boek was, maar toen ik het google'de bleek dit boek gewoon te bestaan - het schijnt een kunstboek te zijn. Hmm, interessant.)

8 opmerkingen:

 1. haha lijkt me wel een boeiend boek.. en je hoeft niet perse helemaal te stoppen met posten toch! 1 keer in de maand een grotere post in het weekend maken misschien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken dit! soms heb ik ook de neiging om te stoppen maar dat zou wel erg zonde zijn! gewoon zo nu en dan bloggen wanneer je zin hebt is ook erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, als het niet goed gaat op school kan je best jezelf daar even hard voor inzetten! Misschien is het een idee om jezelf te 'belonen' door een post te schrijven/een halfuurtje naar andere blogs te kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beter even hard aan school gaan werken en dan kan je weer verder bloggen! Succes.
  www.ninajosephine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha dat dat een echt boek is!!
  Wel jammer dat je weinig post, maar school gaat sowieso voor! Ik zou me daar gewoon even op richten en dan, als het beter gaat, zien we je hopelijk snel weer terug! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat een cool boek! Wat vervelend dat het niet zo goed op school gaat! Volgens mij ligt het gewoon aan dit jaar, want zowat mijn hele klas zit nu al op zitteblijven..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moeilijk! :( Misschien kun je regelmatig posten zoals Loes zegt.. Of als je er zeker van bent tja :(

  BeantwoordenVerwijderen