9.28.2012

No worries!

De eerste paar dagen dacht ik dat ik doodging, zo ongeveer, maar nu voel ik me zielsgelukkig. Ik leer hier elke dag zoveel dingen, elke dag is anders en ik ontmoet superveel leuke mensen. If you never spread your wings you dont know how far you can fly, ofzo, en ik geloof hier heilig in, haha :). Bedankt voor jullie lieve reacties, ik lees ze nu pas aangezien ik geen laptop mee heb en dus afhankelijk ben bibliotheken, aardige mensen (zoals nu) en internetcafe's (so far nog geen gebruik van gemaakt).

Dat is wat ik even wilde laten weten, pff, ik wil nu graag een uitgebreid verhaal typen over allerlei maffe dingen maar ik zit op een ipad dus dat typt verrot :p. Trouwens, half duitsland trekt uit op backpacken, niet normaal hoeveel duitsers je hier ziet haha!

(sluit je ogen en stel je hetvolgende voor: een meisje met bruin haar, knalroze goedkope mp3, een uitgestrekt rustig strand, zinderende hitte en een zee met hier en daar een surfer.)
Source: AUSTRALIA

5 opmerkingen:

 1. Fijn om te lezen dat het toch leuk is!
  Waar ben je nu ergens?
  Is het een beetje lekker weer daar?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat fijn om te lezen dat je het toch leuk hebt! Het lijkt me ook echt een waanzinnige ervaring om er een jaar tussen uit te knijpen! Veel plezier daar nog en ga extreem hard genieten ervan haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat het goed gekomen is! Oké, het klinkt echt precies zoals ik dacht dat het was. Geweldig. Ooit in mijn leven doe ik dit ook eens. Promise.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn dat je het nu toch naar je zin hebt! Aaah, dat klinkt perfect :)
  Wat doe je precies in australie? Gewoon backpacken? Of ook werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En zo komt toch alles weer goed! Ik vind het echt knap dat je dit doet. Ik zou zelf heel graag willen, maar durf het nog niet. Het komt nog wel, maar ik vind het in ieder geval super leuk om te lezen wat jij allemaal doet!

  BeantwoordenVerwijderen