9.26.2013

Eerlijkheid gaat boven alles

Ik moet nu eerlijk tegen jullie zijn. Ik hou van schrijven. Maar ik wist mijn wachtwoord niet meer. Ik typte mijn juiste wachtwoord in, of dat dacht ik, en blogger vertelde mij dat ik mijn wachtwoord 7 maanden geleden had gewijzigd. Hoe blogger dat weet, weet ik ook niet (systeemherkenning voor oude wachtwoorden?), maar ben al mijn mogelijke wachtwoorden langsgegaan. Vijf minuten later had ik mijn bloggeraccount gekraakt. Gehackt door mezelf, kan niet beter!

Even een update: Ik ben terug in Nederland, heb een studie sociologie gestart, zoek een kamer in Utrecht (uitdaging van het jaar), ondertussen maar een baantje bij Jumbo genomen. Nu luister ik naar Simon and Garfunkel. Want die worden nooit oud.

Tumblt

Ik wil weer terugkomen, mijn hart uitstorten bij vreemden. Misschien vertel ik wel over mijn perfecte (zelfs nog beter dan in films) romance. Of juist over dingen waar ik niet meer aan wil beginnen. Misschien over de beste ervaringen van mijn leven, of juist de meest angstigste. En wie weet geef ik jullie een lesje zweverigheid. Want zweverigheid is the best.

Maar het belangrijkste, ik wil terugkomen. Dus dan kan het. Hocus pocus poef. Want het is zo leuk.

Edit: 'hart uitstorten bij vreemden', zo vreemd zijn jullie eigenlijk helemaal niet!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je terug bent. Nu je wachtwoord niet meer vergeten hé? Ik ben benieuwd naar je komende verhalen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben behoorlijk vreemd...
  Maar dan meer in de zin van dat ik een beetje raar ben.... XD En wat fijn dat je weer aan het bloggen gaat ik kijk er al helemaal naar uit. ;D Ik was SUPER (in hoofdletters) enthousiast toen ik je in mijn lijstje zag staan!
  En toen je ook nog eens reageerde op mijn blog was ik al helemaal blij! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeej jippie ja jeej je bent er weer!
  Haha ja ik ben inderdaad goed doorgegaan. Ik heb er zo vaak om gedacht om te stoppen moet ik toegeven, het neemt zo veel tijd in beslag! Maar het is ook zo leuk!
  O je hart uitstorten mag en kan altijd. (daar doen we hier niet moeilijk over)

  BeantwoordenVerwijderen